Sztárok

Már nincs kifogás Tom Cruise ellen

Háttérbe szoríthatja magánéleti válságát Tom Cruise, legalábbis amíg új filmjével kell foglalkoznia. Úgy tűnik, már nincs akadálya annak, hogy Tom Cruise legyen a Mission: Impossible 4. főszereplője.

Még el sem kezdődött a Mission: Impossible akciófilm-sorozat negyedik részének forgatása, máris több titok és feszültség veszi körül. Bár több név is felmerült a főszereplő eljátszására, úgy tűnik, már biztos, hogy ismét Tom Cruise öltheti magára a titkos ügynök jelmezét. A döntést a Viacom médiacsoport főnöke, Sumner Redstone jelentette be.

Redstone volt az, aki két éve nem hosszabította meg Tom Cruise szerződését a Viacom tulajdonában álló Paramount stúdióval, miután a sztár két tévéműsorban is rendkívül furcsán viselkedett: Oprah Winfrey-nél a kanapén ugrált furcsán nevetve, egy másik műsorban pedig a szcientológia nevében kirohanást intézett az antidepresszánsok ellen. A Paramount gyártja a Mission: Impossible filmeket, és a stúdió most újra tárgyalni kezdett a folytatásról.

Redstone és Cruise béküléséről már tavasz óta lehetett hallani, miután együtt látták őket ebédelni egy elegáns étteremben. A médiamogul egyébként azzal indokolta visszatáncolását, hogy a döntést a Paramount főnöke, Brad Grey hozta meg, ő csak rábólintott. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top