Sztárok

Összeomlott az exmegasztáros élete

Szabó Leslie családi drámájától hangos a sajtó. A zenész magánélete a siker kapujában omlott össze.

A napokban felröppent a hír, hogy Szabó Leslie házassága romokban hever. Az énekes úgy döntött, elejét veszi a találgatásoknak, és maga mondja el, mi történt feleségével, Nikolettel és vele az elmúlt hónapokban. A Megasztár egykori szereplőjének boldogsága valóban tiszavirág-életűnek bizonyult, Leslie különköltözött feleségétől.

Szabó Leslie és felesége, Nikolett négy éve ismerik egymást, és kis híján három esztendeje mondták ki a boldogító igent. Kezdetben nem jelentett problémát, hogy az énekes idősebb kedvesénél, ahogy az sem, hogy – zenész lévén – az éjszakában dolgozik. A problémák csak az elmúlt hónapokban kerültek napvilágra.

– Bevallom, tényleg sokat dolgoztam az elmúlt másfél évben. A lemezemet készítettem, és ez minden időmet felemésztette. Zenész vagyok, nappal nincsenek fellépéseim, csak este. Előfordult, hogy munka után nem hazamentem, hanem leereszteni a gőzt. Talán hiba volt.

Leslie elárulta, valóban előtérbe helyezte a karrierjét és a munkát a magánéletével szemben, de az alapvető probléma az, hogy Nikivel nagyon különböző életet élnek.

– Az elején, amikor megismerkedtünk és egymásba szerettünk, azt hittük, hogy a szerelem mindenen átsegít. Tudtuk, hogy különböző az életritmusunk, de azt gondoltuk, össze tudjuk majd hangolni. Nem sikerült. A művész, mint én, az éjszakában él, Niki pedig nappal. Úgy látszik, hogy bármennyit is harcoltunk ellene, a szakítás elkerülhetetlen. Pedig nem olyan rég még azokat a dalokat játszottam lemezre, amelyeket neki írtam, most pedig már a válásról beszélünk.

Leslie nagyon sajnálja, hogy a négy éve tartó kapcsolat nem állta ki az idő próbáját és a mindennapi élet viszontagságait.

– Most májusban lennénk négyévesek – mondta szomorúan a zenész, aki idén tölti be a negyvenedik életévét. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top