Sztárok

Mága Zoltánt leénekelte Koós János

Mága Zoltán a tökéletességre törekedett. A világhírű hegedűművész a Balaton-parton látta vendégül társait, de a vacsora óta nem alszik nyugodtan. A művész folyton arra gondol, mit kellett volna másképpen, jobban csinálnia ahhoz, hogy a többiek hangulata valóban felhőtlen legyen.

Ezen a héten a Hal a tortán vendégváró show-ban Kapócs Zsóka Karádyt énekelt, Koós János pacallal készült, Mága Zoltán a Balatonnál szervezett vendégséget, Liptai Claudia pedig Activityvel melegítette be éhes vendégeit a vacsorára.

A versenyzők nehezen találták meg a közös hangot, számtalan konfliktus tarkította az egyhetes vendégjárást, a végén azonban mindannyian egyetértettek abban: minden jó, ha jó a vége!

Mága Zoltán a Balaton partján fogadta Liptai Claudiát, Kapócs Zsókát és Koós Jánost. A világhírű hegedűművész finoman szólva sem mesterszakács, de mindent megtett annak érdekében, hogy a vendégek jóllakjanak nála: négyféle előétellel, főétellel és desszerttel is készült.

– Nagyon ki akartam tenni magamért, és úgy érzem, sikerült is. Furcsán éreztem magam, mert nem vagyok a konyha ördöge, de mindent saját kezűleg akartam csinálni. A zöldséget, a burgonyát is magam pucoltam. Minden ételt először készítettem, mert bár bográcsban lefőzhetetlen vagyok, ezúttal más volt a menü. Egyébként azóta sem alszom nyugodtan, minden éjjel azon gondolkodom, mit tehettem volna másképpen, amitől még jobb, még tökéletesebb lett volna az este és a hangulat.

Mága nemcsak a vendégei gyomrának kedvezett, hanem a fülüknek is: vonósnégyessel fogadta a Budapestről érkező csapatot, majd ő maga is hegedült és énekelt nekik.

– Előző este, Zsókánál megígértem, hogy otthon, nálam énekelek. Meg is tettem, sőt Claudiának majdhogynem szerenádot adtam! Megmutattam a borospincét, ahol ők maguk választották ki, milyen bort igyunk. Végül még táncoltunk is.

Zoltán elárulta, számára nem a győzelem volt a fontos, hanem az, hogy mindenki jól érezze magát.

– A két lány nagyon nyerni akart, és ezért mindent meg is tettek. Én játéknak fogtam fel, és nagyszerű időtöltésnek. Persze, más lett volna a helyzet, ha ez hegedűverseny lett volna, azon akárhányszor elindultam, mindig első lettem! (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top