Sztárok

Botrányos összeveszés Hollywoodban?

Régóta köztudott, hogy Edward Norton nem egyszerű eset. A kitűnő színész hajlamos a forgatási helyszínen újraírni a dialógusokat, ahogyan a Hulk készítésekor is történt, ami persze nézeteltéréshez vezethet.

Edward Norton, A hihetetlen Hulk címszereplője nyílt levélben cáfolta, hogy összeveszett volna a stúdióval a végső vágáson.

A felvételek ezúttal rendben le is zajlottak, ám kiderült, hogy a Marvel Studios a lehető legkommerszebb – és két óránál rövidebb – filmet akarja kihozni az anyagból, míg Norton és Louis Leterrier rendező 15 perccel hosszabb változatot szeretnének, amelyben árnyaltabbak a karakterek.

Azt nem tudni, hogy pontosan mi történt, de a film elkészült. Az Oscar-díjas színész pedig nyílt levelében azt állítja, hogy a kreatív munka során kibontakozott egészséges vitát a kívülállók tévesen értelmezték összeveszésként.

Az mindenesetre sokatmondó, hogy Edward Norton nem volt hajlandó élő interjúban válaszolni a sajtó kérdéseire, csak ezt a nyilatkozatot adta, amely olyan körmönfontan van megfogalmazva, mintha ügyvédek keze is lenne a dologban.

Edward Norton a harciasságát többnyire jó célokra fordítja, nemrég Washingtonban szólalt fel a The Select Committee for Energy Independence and Global Warming elnevezésű meghallgatáson, amelyen arról esett szó, hogy miként lehetne hatákonyabban építkezni és a megfontolt építkezésekkel energiatakarékosabbá válni, ezzel is hozzájárulva a globális felmelegedés problémájának csökkentéséhez. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top