Sztárok

Hogyan hódított Kylie Minogue?

Csaknem tízezer néző előtt adott koncertet a Budapest Sportarénában csütörtök este Kylie Minogue: az ausztrál énekesnő Kylie X 2008 című turnéjával érkezett a magyar fővárosba.

Nem mindennapi élményt nyújtott az apró termetű, ám annál nagyobb energiával és jókedvvel bíró Kylie Minogue. A szinte telt házas koncerten az énekesnő tudta, mivel hódítson: Kylie erre az alkalomra magyar mondatokat is betanult.

Kylie napra pontosan 15 évvel ezelőtt már egyszer járt Budapesten: akkor a Magyar Televízió egyik szórakoztató műsorában szerepelt. A 39 éves, ausztrál származású énekesnő most legújabb, X című nagylemezét bemutató turnéjával érkezett Magyarországra.

Kylie Minogue este háromnegyed kilenc tájban kezdte meg fellépését egyik új dalával, a Speakerphone-nal, majd egyik legnagyobb slágere, a Can’t Get You Out Of My Head következett. A koncert elején mint egy „pókasszony” jelent meg a színpad felett, egy hatalmas óriáskivetítő előtt, majd többször át is öltözött: mindegyik ruháját a francia divattervező, Jean-Paul Gaultier alkotta számára. A dalok előadása közben sokszor szólt magyarul a közönséghez: a megszokott „jó estét, Budapest!” és „köszönöm” mellett kívánt „jó szórakozást!” is.

A koncert első fele csaknem 90 perc után véget ért, majd szokatlan módon egy 20 perces szünet következett. Ezután szinte csak az új Kylie-dalok hangzottak el, de például Barry Manilow Copacabana című klasszikusát is elénekelte Minogue. A fellépés végén két ráadást is adott, miközben aranyszínű konfettik és szerpentinek szálltak a nézőkre. A koncertet a Love At First Sighttal fejezte be Kylie negyed 12 tájban.

Kylie Minogue magánrepülőgépével érkezett Ferihegyre, majd rögtön a Gresham szállodába hajtott. Magyarországi fellépésére elkísérték a szülei is. Az ausztrál énekesnő egészen szombat délutánig maradt Budapesten, és egyebek mellett városnézéssel töltötte idejét. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top