Sztárok

A Szex és New York főszereplői cáfolják a botrányokat

Megtartották a Szex és New York című mozifilm világpremierjét hétfőn Londonban. A Leicester Square-en lévő Odeon filmszínházban a négy főszereplő, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristin Davis is megjelent.

Amióta felmerült az ötlet, hogy mozifilm készül a szingli nők életéről szóló népszerű sorozatból, a Szex és New Yorkból, folyamatosan újabb és újabb hírek jelennek meg a négy főszereplő botrányos kapcsolatáról.

A film elkészült, és Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristin Davis most természetesen cáfolja a pletykákat.

Az HBO filmcsatorna népszerű sorozatának mozifilmjét nagy meglepetésre a brit fővárosban mutatták be először a nagyközönség előtt. Az alkotás producerei azzal indokolták a döntést, hogy így a film „globális vonzerejét” növelik.

A hihetetlen népszerűséggel véget érő sorozatból adaptált Szex és New York mozifilm állítólag azért késett több évet, mert a Samanthát alakító Kim Cattrall hatalmas összeget kért, ezt azonban a színésznő Londonban cáfolta. Arra a kérdésre viszont, hogy szerepelne-e egy folytatásban, azt válaszolta, hogy „talán”.

A főszereplőt, Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker pedig azt cáfolta, hogy nem jöttek volna ki a szőke Kim Cattrall-lal a forgatáson.

Talán egyedül a Mr. Biget megszemélyesítő Chris Noth maradt ki a pletykákból. A népszerű sorozatsztár a mindennapokban is olyan, mint a Szex és New York-beli karaktere: elegáns, laza, hűvös és ízig-vérig férfi.

A mozifilm történetéről egyelőre semmit sem tudni: a forgatásról készült fotók szerint nincs kizárva Carrie és Mr. Big esküvője, de meg nem erősített információk szerint az egyik főszereplő meghal a történet szerint. A Szex és New Yorkot júniusban mutatják be Magyarországon. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top