Sztárok

Kisó harcos típus

Hogyan legyünk egyszerre sikeresek és boldogok? Sokan rágódunk ezen... A VIVA műsorvezetőjének van receptje - és most megosztja velünk.

– Nemrég felkértek, hogy legyél egy szépségápolási márka szóvivője. Mit jelentett ez neked?

– Óriási megtiszteltetést! Egyrészt, mert a „tőled szép!” üzenettel maximálisan egyetértek. Örülök, hogy Szily Nóra oldalán a természetes szépség mellett kampányolhatok, így módunkban áll, hogy segítsük a fiatal nőket a tudatosságban.

– Merthogy önbizalomhiányban szenvednénk?

– Igen. Ugyanakkor úgy gondolom, ezen mindenki csak maga tud változtatni. Hiába van társunk, barátunk és vannak szüleink, akik nap mint nap azt mondják, szépek vagyunk, ha ezt nem hisszük el magunkról. Hozzuk ki magunkból a maximumot, tegyünk meg mindent a szépségünkért, járjunk kozmetikushoz, fodrászhoz, és találjuk meg a lelki egyensúlyunkat. Én ezt tanácsolnám mindenkinek.

– Úgy látod, nem így éljük a mindennapjainkat?

– Tízből kilenc lány elégedetlen magával, mert meg akar felelni egyfajta média-szépségideálnak. Fogalmuk nincs arról, hogy hamis képet látnak, hiszen nincs az a ránc, toka, hurka, amelyet ne lehetne retusálással eltüntetni.

– Pedig a sztárkultusz része az is, hogy a lányok a kedvencükhöz akarnak hasonlítani. Te mindenkit lebeszélnél erről?

– Az jó, ha valaki azért tart példaképének egy ismert embert, mert kiváló színész, sportoló, okos, művelt, több diplomával rendelkezik, remek zenész, vagyis letett valamit az asztalra. Az utánzást, a majmolást azonban nem tartom helyesnek. Például elkeserített, amikor a Tokio Hotel-láz idején Bill Kaulitz-klónok százaival találkoztam az utcán.

– Mindenkinek kellenek álmok. Te álmodozol?

– Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik már tiniként megfogalmazzák a céljukat, és meg is valósítják azt. Orvos, ügyvéd, tanárnő leszek… Nekem soha nem voltak konkrét elképzeléseim. Sodródtam, illetve megragadtam a lehetőségeket. Most az az álmom, hogy kiváló televíziós szakember váljon belőlem.

– Mindent álmodat sikerül megvalósítanod?

– A pozitív gondolkodás lényege, hogy azt erősítsük magunkban, amit elértünk, amiben jók vagyunk. Van három diplomám, két nyelvvizsgám, munkám, amit imádok, szerető családom, kedvesem, barátaim… Boldog ember vagyok.

– És az álmaidért meg is küzdenél? Alapvetően harcos típus vagy?

– Muszáj annak lenni. Senecát is idézhetem: „Az élet harc.” Ez így van rendjén. Mindenki a saját gondját-baját látja a legnagyobbnak, ezekkel meg kell küzdeni.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Sztár.lap.hu »
Tv.lap.hu »
Interjú.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top