Sztárok

Nem marad magyar utód nélkül Uri Geller!

Szombat este utoljára szálltak egymással harcba A kiválasztott mentalistái a címért, valamint a 11 millió forintos fődíjért. Az Uri Geller utódja címet Danny Blue nyerte el.

Szombat este utoljára szálltak egymással harcba A kiválasztott mentalistái a címért, valamint a 11 millió forintos fődíjért. Danny Blue nyerte el az Uri Geller utódja címet.

A rejtélyes arisztokrata, Christian Panthera, a jövő hírnöke, Lui és a sejtelmes sármőr, Danny Blue három soha nem látott, veszélyeket magában hordozó mutatvánnyal kápráztatta el a közönséget – írja a TV2 a show-ról.

A mentalistákat a végső megmérettetésen is három sztárvendég segítette: Hargitai Bea, Szekeres Nóra és Besenyei Péter. A hitelesítők a TV2 Napló című műsorának riporterei voltak, Hadas Kriszta, Szalay Ádám és Papp Gergely személyében.

A három finalistából a közönség telefonos szavazással végül – egy két és fél órás műsor után – Danny Blue-t hozta ki nyertesnek.

Uri Geller már mesélt arról, hogy milyen az, amikor valakinek kitalálja a gondolatait, hiszen megtette ezt Izrael egyik alapítójával, Golda Meirrel is, aki később a miniszterelnöke lett az országnak, és aki az Uri Gellerrel történt találkozás másnapján, amikor egy rádióinterjúban megkérdezték tőle, hogyan látja Izrael jövőjét, azt válaszolta: „Ne engem kérdezzen, kérdezze Uri Gellert.” (NLC, TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top