Sztárok

Gáspár Győző életmentő műtéten esett át

Gáspár Győzi egy hirtelen rosszullét után egyik pillanatról a másikra a műtőasztalon találta magát. A showman nem hajlandó elárulni, milyen betegséget diagnosztizáltak nála az orvosok.

Egy biztos, az operáció óta hatalmas vágás díszeleg Gáspár Győzi hasán. A férfi elhatározta, hogy változtat életstílusán, mert szeretné megérni lányai esküvőjét. Győzőn néhány perc alatt olyan fájdalom lett úrrá, hogy ijedtében azonnal tárcsázta a 104-et.

– Két héttel ezelőtt éppen forgattunk salgótarjáni otthonunkban, amikor hirtelen olyan rosszul lettem, mint még előtte soha. A fájdalomtól pánikroham lett úrrá rajtam, ezért azonnal hívtam a mentőket.

Mivel realityt csinálunk, ezért a stáb is követte a velem száguldó szirénázó mentőautót a kórházba – emlékezett vissza Győzi.

– A kórházban a diagnózis felállítása után azonnal életmentő műtétet javasoltak az orvosok. Az altatás miatt a részletekre nem emlékszem, csak annyit tudok, hogy felvágták a hasamat. Harmincéves elmúltam, engem is utolért egy kor, ezzel meg kell küzdenem. Nem szeretnék arról beszélni, hogy milyen betegség kínoz.

A showman számára öröm az ürömben, hogy édesanyja is beviharzott a betegágyához. Gáspár Győző szerint betegsége súlyosságát jelzi, hogy még édesanyja is bement meglátogatni a kórházba, és három év mosolyszünet után ismét beszéltek egymással.

Győző elmondta, hogy a műtét amellett, hogy visszaadta számára az anyját, arra is rádöbbentette, hogy nagyon sok dolgon változtatnia kell az életvitelében, ha még meg akarja érni a lányai esküvőjét. (RTL Klub/Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top