Sztárok

Morgan Freeman az alkoholizmust választotta

Morgan Freeman már nagyon unja, hogy pozitív hősöket játszik: a mindentudó zsarut, a derék iskolaigazgatót vagy a nemes lelkű elítéltet. Istent is unja már, őt is kétszer eljátszotta.

Unja a pozitívhős-szerepeket a már 70. életévét betöltött Morgan Freeman. Ezért döntött úgy, hogy fellép a Broadwayn, ahol végre egy önmagában bizonytalan, alkoholista színészt alakíthat A vidéki lány című drámában.

– Ha csak filmekben játszik az ember, könnyen ellustul – magyarázta a színész. – A színpadon minden este a maximumot kell nyújtani, soha nem ereszthetsz le.

Morgan Freemant, ha a színpadon nem is, de a vásznon hamarosan a Wanted című akciófilmben láthatjuk viszont Angelina Jolie és James McAvoy oldalán.

A 70 éves színészt mind a mai napig szabályosan üldözik a szebbnél szebb fiatal nők, egy kis „szórakozásra” invitálva őt. Freeman azonban ellenáll, főként azért, mert számára immár 24 éve csak egy nő létezik: a felesége, Myrna Colley jelmeztervező, akivel nagyon boldog házasságban él. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top