Sztárok

Kate Moss a javulásról ábrándozik?

Hiába a rengeteg botrány, átdorbézolt éjszaka, Kate Moss még mindig a legjobban fizetett modellek egyike. Jobb napjain a szupermodell igyekszik jó irányba terelni életét.

Kate Moss nem csupán modellmunkáiról ismert, botrányos viselkedése és viharos párkapcsolatai miatt is elhíresült. Így aztán nem csoda, ha a világhírű szupermodell egyre borzalmasabban fest, ha nincs rajta egy kis smink.

Karrierje 1988-ban indult, számos vezető divatház kedvelt modellje volt a kilencvenes években (Dior, Cavalli, Dolce & Gabbana, Chanel). Talán nem sokan tudják róla, hogy nem kifejezetten kifutóra termett alkat a maga 168 centijével, mégis az egyik legkeresettebb modellek egyike volt.

Huszonháromszor szerepelt a W Magazine címlapján. 2002-ben várandós lett, ám ellendrukkerei bánatára ez sem okozott törést a karrierjében.

A „Meztelen portré 2002”-nek keresztelt terhesfotó-sorozata 6 és fél millió dollárért kelt el a világhírű Christie’s aukciósház árverésén.

Kate Moss a paparazzik és a bulvárújságírók egyik kedvelt célpontja a mai napig. Hol droggfüggőségéről, hol anorexiájáról, hol leszbikus hajlamairól cikkezik a világsajtó.

2005-ben a Daily Mirror címlapjára került, amint egy ötdolláros segítségével éppen kokaint szív. A botrány hatására sem a Dior, sem a H&M nem kötött vele szerződést. A botrányt hosszas pereskedés követte, amelyből Kate került ki győztesen.

És bár még mindig több sokkoló hírt hallani a topmodellről, Kate Moss, úgy tűnik, rátalált a boldogságra barátja, Jamie Hince és kislánya, Lila Grace mellett.

A szupermodell mostanában egyre kevesebb időt tölt éjszakai mulatókban és egyre többet családias hangulatban, és igyekszik egyengetni divattervezői karrierjét is.

Nemrég Kate Mossról is megjelentek olyan lesifotók, amelyek azt bizonyítják, hogy hiába ő az egyik legtöbbet kereső és legtöbbet foglalkoztatott modell, a narancsbőr kialakulását mégsem tudta elkerülni. (NLC, Reflektor Tv)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top