Sztárok

Újabb titkos sztáresküvő Hollywoodban!

Meglepetésszerűen, egy titkos ceremónián mondta ki a boldogító igent barátjának, Cash Warrennek a világ egyik legszebb színésznőjének tartott Jessica Alba - számolt be internetes oldalán a People magazin.

A 27 éves, állapotos Jessica Alba még hétfőn ment férjhez Cash Warrenhez, akivel a Fantasztikus négyes forgatásán ismerkedett meg 2004-ben, ahol Warren volt a rendezőasszisztens. A színésznő szóvivője egyelőre nem erősítette meg az amerikai hetilap hírét.

Szerelmi életük fordulatos volt az idén: Jessica nyáron szakított Cashsel, majd ősszel kibékültek, most pedig első gyermeküket várják – ami azért meglepő, mert a színésznő nemrég még azt állította, hogy nehezen talál önmagára.

A színésznő munkamániásnak tartja magát, és már többször úgy nyilatkozott, hogy ha egyszer férjhez megy, meg kell találnia az egyensúlyt a munka és a család között. A legszexisebb színésznőnek is megválasztott Jessica tavaly decemberben jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt.

Jessica Albát a producermágus, Steven Spielberg fedezte fel, a Dark Angel (Sötét angyal) című sorozatban futott be az évtized elején. Azóta szerepelt egyebek mellett a Honey-ban, a Sin Cityben és A kabalapasiban is. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top