Sztárok

Sztárszülők a gyermeknapról

A gyermeknap minden szülő számára fontos. Okozhat örömöt, de fejfájást is, hogy milyen rendezvényre vigyék a csemetéket, vagy éppen milyen ajándékkal lepjék meg őket. Hazai sztárjaink közül faggattunk néhányat arról, hogy számukra mit jelent május utolsó vasárnapja.

Malek Andrea Bécsben él két fiával, és bár rengeteget dolgozik, ingázik az osztrák és a magyar főváros között, mégis igyekszik minél több időt tölteni a srácokkal. – Nálunk mindennap gyermeknap van – mondta Andrea. – A fiaim, Peti és Gábor 10 és 14 évesek. Nem teszünk nagy különbséget az ünnepek és a hétköznapok között, számunkra öröm, ha együtt lehetünk.

 

 

Erdélyi Mónika, az RTL Klub műsorvezetője is kétszeres anyuka, hiszen nagylánya mellé néhány hónapja megszülte második csemetéjét is. – Olívia Johannának ez az első gyermeknapja, ő még nem fogja fel, hogy ez ünnep – árulta el Mónika. – Viki lányom pedig már nagy ahhoz, hogy különösebben izguljon emiatt. Ajándékot természetesen kapnak mindketten, de rendezvényre nem megyünk ki. A kicsi még nem bírná a tömeget, Viki pedig már annyiszor volt az Állatkertben meg a Vidámparkban, hogy inkább itthon maradunk, és családilag ünnepelünk.

 

Egy igazi nagypapa sem üldögél otthon május utolsó vasárnapján. Haumann Péter fantasztikus ajándéknak tartja az unokáját. – Nagyon erős, összetartó, működőképes a mi családunk – mondta a színművész. – Nincs szükségünk ünnepnapokra ahhoz, hogy szeressük és elismerjük egymást. Örülök ennek a napnak, mert egy okkal több, hogy együtt lehessünk. Rozália 2 éves, és már nagyon komolyan lehet vele beszélgetni mindenről. Biztosan nagyon kellemesen érezzük majd magunkat most is.

 

Vad Kati, a Jóban Rosszban című tévésorozat szereplője aktívan tölti majd a vasárnapot.

– Nálunk a kislányom, Málna a főnök – mondta Kati. – Három és fél éves, már nemcsak olyan rendezvényekre vihetem el, ahol bámészkodni lehet, hanem részese is tud lenni a programoknak. Imádja a lovakat, és már többször ült is nyeregben. Gyermeknapon is biztos, hogy olyan helyre megyünk, ahol pacizhat. Egyre élénkebb, állandóan énekel, táncol, viccelődik velünk.

 

 

Gubás Gabi igazán speciális ajándékkal lepi meg a kisfiát. – Pont gyermeknapon jelenik meg a Csigalétra című meselemezem, amelynek aznap lesz a bemutatója is az Aranytíz Művelődési Központban – árulta el a színésznő. – A kisfiam, Attila szerves része volt a lemez felvételével járó munkálatoknak. Végig figyelte, hallgatta a mesét, és a bemutatóra is magammal viszem. Igazi tanmese ez, egy csigalányról szól, aki elindul, hogy megmentsen egy királyfit, akiről egy könyvben olvasott. Útközben találkozik egy létrával, és bár a küldetésük nem jár sikerrel, rájönnek, hogy a barátságuk mindennél többet ér.

Gabi vasárnap a Kossuth téren is megjelenik, ahol oktató jellegű programokkal várják a családokat.

 

 

Till Attila nagyszerű apuka, igyekszik minden szabadidejét a fiaival tölteni. – A gyerekeim 10 és 7 évesek, és igazi örökmozgók – mondta a műsorvezető. – Akár van gyermeknap, akár nincs, ők mindig igénylik, hogy rendezvényekre menjünk. Ha mi éppen nem is érünk rá, akkor a nagyszülők gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzanak.

 

 

Kökényessy Ági is kiveszi a részét a gyermeknapi muriból. – A kisfiam, Gergely Miklós már 6 éves, és mindent imád, ami mozgással kapcsolatos – vallotta be a Madách Színház művésznője. – Úszik, mászik, biciklizik, aikidózik, igazi kisfiú. Vannak már terveink vasárnapra, az biztos, hogy több programra is elmegyünk családilag.

 

 

A VIVA műsorvezetője, Ada ikrei már komoly férfikorba léptek, betöltötték a harmadik évüket. – Minden hétvégén csinálunk valamit, és persze a fiúk mindenhol kapnak valamit – vallotta be Ada. – Bence és Bálint imádják az állatkertet, a játszótereket, a játszóházakat. A bölcsiben is kitombolják magukat, de ezek a hétvégék számukra az igazi ajándékok.

 

 

Nóci, az Ötös Csatorna műsorvezetője ezúttal kisfia nélkül tölti a vasárnapot. – Zsombor 2 és fél éves. Annyi klassz dolgot csinálunk együtt, hogy nincs szükség egy kijelölt napra, amikor megkülönböztetett figyelmet élvezne. Idén úgy hozta a sors, hogy szinte egész nap dolgozni fogok, de a fiam addig sem unatkozik majd. Az apukájával lesz, és biztosan remekül érzik majd magukat.

Gyerek.lap.hu
Gyermeknap.lap.hu
Játék.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top