Sztárok

Cher visszatér Vegasba

Minden idők egyik legnagyobb dívája, Cher idén újra színpadra áll a Las Vegas-i Caesars Palace-ban. Az ötvenkét éves énekesnő évek óta nem került fel a slágerlistákra, és bár otthonában már egy Oscar-díjat is őriz, filmekben sem láthattuk öt éve. Most úgy gondolta, megmutatja a rajongóinak, hogy még mindig formában van, és aláírt egy újabb szerződést a szerencsejáték fővárosában. A műsorban a legnagyobb slágerei mellett néhány vadonatúj szerzemény is helyet kapott, amelyeket a következő albumára tartogatott. Két tucat táncos és óriási díszletek segítik majd a művésznőt a kétórás koncerten. A tervek szerint a show-műsort 2010-ben világ körüli turné is követi majd. Cherről köztudott, hogy nem túl sok kolléganőjével ápol baráti kapcsolatot. Két kivétel van számára, Tina Turner és Bette Midler kedvéért bármikor ugrik, és megy, ha segíteni kell a másik két dívának. Néhány évvel ezelőtt komoly fejtörést okozott a hollywoodi producereknek a hisztériás rohama. Aláírt egy szerződést egy filmszerepre, amelyben Bette Midler partnere lett volna. Örömmel vállalta, hiszen régi vágya volt, hogy kedves barátnőjével dolgozzon, ám azonnal felbontotta a szerződést, mikor kiderült, hogy szerepet ajánlottak a produkcióban Britney Spearsnek is.

Midler próbálta lebeszélni a hirtelen döntésről, ám hiába. Cher rendíthetetlen volt, a film producerei pedig kénytelenek voltak elhalasztani a munkálatokat, és kirúgták az ifjú énekesnőt. A díva annyira megsértődött azon, hogy nem kérdezték meg Britney szerepeltetéséről, hogy azóta sem mondott újra igent, pedig azóta már tucatnyi ifjú színésznő nevét sorolták fel neki, akik közül választhatna partnert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top