Sztárok

Ilyen egy boldog kismama!

A műsorvezető két gyermekéről mesélt nemrég a Reflektorban, és arról, miért költöztek vidékre.

A népszerű műsorvezető-szerkesztő, Holló Márta nem hiányolja mostanában a munkáját. Március végén ugyanis megszületett második gyermeke, Gréta, így hét hete minden a gyerekek körül forog.

– Plusz egy felnőtt azért folyamatosan a segítségemre van: az anyukám, az anyósom, a nagyszülők, illetve van egyéb segítségünk is.

Gréta, amennyire csak tőle telik, megkönnyíti a szülei dolgát, például végigalussza az éjszakákat, de az étvágya is remek. És a maga módján már ő is kimutatja, hogy jól érzi magát a családban.

– Most még annak örülünk, hogy megismeri a hangunkat, ránk néz, amikor a testvére odamegy hozzá, akkor szerintünk már mosolyog. Szóval ezek még mind nagyon kezdetleges dolgok; ilyenkor a szülők gondolják, hogy mosolyog, szerintem gyönyörűen mosolyog, és a legszebb.

Gréta érkezését kétéves bátyja, Tamás is várta. Márta is idősebb fiútestvérrel nőtt fel, így örül, hogy gyermekei élvezhetik majd ennek a felállásnak minden előnyét.

– Most, amennyire látszik, nagyon jó testvérek, tehát Tamás tűri, amikor Gréta sír, nem zavarja. Néha meseolvasás közben is sír Gréta, ettől függetlenül mi továbbra is rendületlenül olvasunk vagy játszunk, és mindig mondja, hogy „ne sírjál, Gréta baba”, megpuszilja, akkor az általában segít, egy darabig legalábbis.

A család nemrégiben vidékre költözött. Nehezen hagyták ott 60 négyzetméteres pesti lakásukat, de úgy gondolták, a két gyereknek nagyobb térre van szüksége. Szerencsére még időben sikerült mindent elrendezniük.

– Szülés előtt egy-két héttel érkeztünk meg, úgyhogy két hét alatt itt hirtelen mindent rendbe kellett hozni, pontosabban csak a beköltözés volt már akkor hátra, előtte egy hónapig tartottak a munkálatok. De nagyon szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert pont sikerült a költözés, minden a helyére került, utána mentem szülni, és már ide jöttünk haza.

Mártáék hamar megszerették új otthonukat. A kertben pedig bőven lesz hely labdázni akkor is, ha már Gréta is beáll a családi csapatba. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top