Sztárok

Oszkár jótékonykodik

A Cool TV műsorvezetője, Kinter Oszkár rövid pályafutása alatt többször bizonyította már, hogy a kegyetlenségig őszinte. Sajátos humorával előbb Ágicát, majd Dundikát sértette vérig, nem volt túl kedves Lolához és Sarka Katához sem. Az egykori playmate-et azzal hozta kellemetlen helyzetbe, hogy élő adásban próbálta megénekeltetni. Dundika annyira zokon vette a kérést, hogy azóta a lábát sem teszi be a Cool TV-be. A korábban nemzetközi kifutókon is dolgozó modell fiút mostanában Zimány Lindával hozzák hírbe, bár néhány hete még kolléganőjével, Mák Katával jelent meg több rendezvényen. Oszkár tagadja, hogy gyengéd szálak fűznék a szőke szépségkirálynőhöz, kizárólag a munka miatt találkozgat vele. Egy wakeboardversenyt szervez, amelyen számos ismert hazai sztár vesz majd részt, és a bevételt jótékony célra ajánlják majd fel.

Talán kevesen tudják, hogy Kinter Oszkár világszerte ismert és elismert modellnek számít, többek között Kate Moss és Jackie Chan társaságában mozgott, és a legnagyobb topmodellekkel dolgozott együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top