Sztárok

Szilvia fejére került a korona

Magyarország legszebb hölgye a huszonnégy éves Freire Szilvia lett. Édesapja portugál származású, a lány kilencéves koráig Mozambikban éltek, ahol Szilvi édesanyja AIDS-kutatóként dolgozott. Az új királynő egyetemi hallgató, második diplomájának megszerzésére készül. Hobbija a festészet és a póker, bemutatkozásában pedig megígérte, hogy ha elnyeri a koronát, akkor olyan szervezetet támogatna, amely a klímaváltozás káros hatásai ellen harcol.

Ő képviselheti országunkat az októberi kijevi Miss World világversenyen. A második helyen Dammak Jázmin végzett, aki szintén az egzotikus szépségek sorát bővíti, hiszen papája Tunéziából származik. A különleges szépségű lány reikimester, tehát másokat és magát is gyógyíthatja. Jázmin számtalan magazin címlapján tündökölt már, illetve egy ideig televíziós műsorvezetőként is dolgozott. A dobogó harmadik helyén végzett Polgár Krisztina az RTL Klub nézői számára már nem ismeretlen. A szőke lány szerepelt a Rettegés fokában, ahol sikerül leküzdenie a pókoktól és a bezártságtól való félelmét. Kriszti nagy állatvédő, öt kutyája és két macskája van. A verseny közönségdíjasa Gégény Nikoletta lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top