Sztárok

Matthew Fox a moziban is sikeres

A Lost című tévésorozat főszereplője, Matthew Fox végre elérte, amire mindig is vágyott. Egyszerre két filmje is szerepel Amerikában a legnézettebb mozifilmek között. A Nyolc tanút már hazánkban is bemutatták, ebben Dennis Quaid és Sigourney Weaver partnereként láthatjuk a vásznon.

A fordulatokban gazdag krimiben Fox egy korrupt ügynököt alakít, míg legújabb filmjében, a Speed Racer című komédiában egy autóversenyző szerepébe bújt. Kolléganője, Susan Sarandon elismerően nyilatkozott a színész alakításáról, és megjegyezte, hogy a következő évtized egyik legnagyobb sztárját látja Foxban. A negyvenkét esztendős színész feleségével és két gyermekével egy farmon él, és ha csak teheti, kerüli a nyilvánosságot. Kevés szabadidejét legszívesebben a lovaival tölti, vagy meccseket néz a tévében.

Az amerikai People magazin szerint a világ ötven legszebb férfija között szerepel, ő mégsem használja ki a sármját. Hűséges feleségéhez, Margheritához, akit 1991-ben vett el. Bár korábban lehetett hallani pletykákat arról, hogy szeretne kiszállni a Lost sorozatból, egy interjúban cáfolta ezeket a híreket, és megerősítette, hogy mind a hat tervezett évadot szeretné végigforgatni. A lezuhant repülő utasainak kalandjai már négy éve tartják izgalomban a nézőket világszerte, és amint befejezik a sorozatot, máris indul a Lost mozifilm.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top