Sztárok

Sandra Bullock fóbiája

Hollywood egyik legkeresettebb színésznője retteg a bevásárlóközpontokban.

A bájos komika egy amerikai interjúban bevallotta, hogy előbb ugrana le gumikötéllel egy toronyból, mint hogy egy emberekkel teli üzletbe betegye a lábát. A konyhában sem érzi magát otthon, a szakácsnője és a bejárónője végez minden házimunkát. Férje, az agyontetovált Jesse James sosem várta el kedvesétől, hogy takarítson vagy vásároljon, így nem is tudott Sandra fóbiájáról. A színésznő pár hete egy jótékonysági rendezvényen vett részt, egy játékboltban dedikált beteg gyermekek javára. Már a bevásárlóközpont bejáratánál szédülni kezdett, a boltban pedig szabályosan kiborult a tömegtől. A tanúk szerint nem bírta elviselni, hogy idegenek megérintették, és nem látta az előtte álló sor végét. A másfél órásra tervezett akciót negyven perc után lefújták, és Sandra kimenekült az épületből. A parkolóban perceken át zokogott, és hazaérve megfogadta, hogy soha többé nem vesz részt hasonló rendezvényen.

Érdekes, hogy a színésznőt a forgatásokon nem zavarja a tömeg, bármilyen nagy létszámú statisztacsapattal jól érzi magát, akár viccelődik is velük a szünetekben.

Szakemberek szerint Bullock a pánikbetegség egyik formájában szenved, amelyből kezelésekkel ki tudna gyógyulni, ha nagyon akarna, ám ő inkább elkerüli a zsúfolt üzleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top