Sztárok

Szandi túl harsány Bagi Ivánnak

Bagi Iván agglegényként jól főzött, de amióta párkapcsolatban él, szinte el is felejtette ezt a tudományt. Kedvese ugyanis eltiltotta a tűzhelytől!

Nagyobb kihagyás után Bagi Iván újra próbálkozott a Hal a tortán című vendégváró show-műsorban a főzéssel, de úgy érzi, Nacsa Olivérnek, Sándor Orsinak, Szandinak és Komár Lacinak nem igazán ízlett a főztje. Ivánt mégsem a kritikák idegesítették, hanem Szandi.

Korábban nagy szakácsnak számított Bagi Iván, de évek óta nem gyakorolt. Párja ugyanis átvette az irányítást a konyhában. Nem csoda hát, hogy Iván nagy várakozással tekintett az este elé.

– Mióta a párom kitiltott a tűzhely mellől, elfelejtettem főzni. Ennek ellenére megpróbáltam, ráksalátát, zöldséges csirkét és somlói galuskát készítettem. Az utóbbiba epret tettem, ami akkor érdekes újításnak tűnt, később azonban kiderült, nem az… A többieken láttam, hogy nem ízlett nekik a főztöm. Azt azonban elmondhatom, hogy a legszórakoztatóbb és a legjobb este volt az enyém, ami nem is feltétlenül az én érdemem.

Iván ugyanis a hét első vendéglátója volt, nála még éppen csak összerázódott a társaság, minden poén ült, és senki nem volt még unalmas. A vendégek közül azonban nem mindenki lopta be magát a humorista szívébe.

– Szandi kimondottan idegesített. Lehet, hogy ez az én hibám, nem az övé, de a stílusunk nagyon különböző. Elismerem a tehetségét, mint énekesnőnek, de az biztos, hogy ő nem az a típus, akivel összejárnék. Komár Laciról pedig nagyon ellentmondásos a véleményem: bár a nyersesége és a durva poénjai néha zavartak, nagyon érdekes embernek tartom. Gyerekkoromban tíz éven keresztül csak őt hallgattam, a bátyámnak ugyanis ő volt a kedvence, minden slágerét kívülről fújtam!

Iván elárulta, a héten szerzett legnagyobb élménye is Komár Lacihoz köthető, hiszen végre élőben hallotta énekelni Elvis hazai helytartóját. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top