Sztárok

Verekedés a stúdióban!

Sebestyén Balázsnak több kellemetlen jelenetet kellett már átélnie a Balázs-show felvételei alatt. Most a vendégek egy nő miatt estek egymásnak.

A Balázs-show május utolsó hetében minden hétköznap a megszokott időpontban jelentkezik sok meglepő szituációval. A hétfői adást alaposan meg kellett vágni, ugyanis két vendég egymásnak esett felvétel közben.

Egy férj éppen arról beszélt, hogy megbocsátott a feleségének, aki a legjobb barátjával lépett félre. Egy darabig higgadtnak tűnt, de amikor megjelent a gaz csábító, már nem tudott megálljt parancsolni magának. A biztonsági személyzetnek köszönhetően szerencsére nem történt komoly baj.

– Én nem szeretem, ha a stúdióban verekednek – mondta Sebestyén Balázs. – Ezt ki is kell vágni a műsorból, nem maradhat benne. Ráadásul nem tartom jó megoldásnak, ha a felek bunyóval intézik el a nézeteltérésüket, hiszen az erőszak nem old meg semmit.

A műsorvezető még soha nem verekedett nő miatt.

– Nem vagyok az a típus. Ha már pofozkodni kell egy lányért, az egészet megette a fene! Aki pedig elcsábítja a legjobb cimborája kedvesét, az soha nem is volt igazi barát. (RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top