nlc.hu
Sztárok
Csókok Cannes-ban

Csókok Cannes-ban

Úgy tűnik, a csinos Kate Hudson és a többszörös Tour de France győztes Lance Amstrong tandemben tekernek. Szemtanúk először egy hétvégi cannes-i partin majd, majd nem sokkal később Monacóban látták a turbékoló párt.

Ezek szerint Kate Hudsont nem viselte meg túlzottan a szerelmi bánat, de az is lehet, hogy inkább ezt a gyógymódot választotta. Nem olyan rég ugyanis még Owen Wilsonnal töltötte a napokat, majd röviddel a szakításuk után – egész pontosan múlt héten – már a volt biciklicsászárral és annak három gyermekével ebédelt együtt egy texasi étteremben.

Az előzmények ismeretében nem meglepő közös felbukkanásuk a minden évben megrendezett cannes-i Dolce & Gabbana partin. A „People” magazin tudósítója szerint állandóan keresték egymás társaságát – és érintését, a táncparketten pedig szenvedélyes csókot váltottak. „Folyamatosan mosolyogtak egymásra, és nagyon édesek voltak együtt.” – mesélte az egyik szemtanú.

Másnap együtt hagyták el a szállodát, hogy Monacóba utazzanak, ahol is a bennfentesek szerint együtt nézik végig a Forma 1-es Monacói Nagydíjat. Az biztos, hogy a paparazzóknak lesz témája a futamon. Kérdés viszont, hogy Lance és Kate is így vannak-e ezzel, és tudnak-e majd miről beszélgetni hosszú távon. Egy dologról biztos megosztják majd egymással a tapasztalataikat, hiszen mind a ketten éltek együtt ismert emberekkel. Kate Hudson ex-férje Chris Robinson, akitől 2006-ban vált külön, amiben valószínűleg az Owen Wilsonnal kialakult szorosabb viszonya is közrejátszott. Lance Amstrong pedig Sandra Bullock-kal folytatott állítólagos románca után jött össze Sheryl Crowe énekesnővel. Jóllehet a pár már az esküvői előkészületeket is megtette, 2006-ban különváltak útjaik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top