Sztárok

Esküvő a Grace klinikán?

Újabb titkokra derült fény a Grace klinika háza tájáról. Shonda Rhimes, a kórházsorozat producere a sorozat visszatéréséről mesélt.

A hihetetlen népszerűségnek örvendő sorozat, A Grace klinika következő évadja – azaz a 4. –, amelyet most mutatnak be Amerikában, a remény évadja lesz.

– Meredith (Ellen Pompeo) és Derek (Patrick Dempsey) mindörökre összekötik az életüket. Igen, örökre. De ha azt gondolod, hogy most elmesélem szóról szóra, hogy mi fog történni, akkor bolond vagy. Ez egyelőre legyen a mi titkunk. Különleges lesz, az biztos. A karakterek közel állnak hozzám, a barátaim. Mindent tudok róluk, hisz a fejemben születtek, ott is élnek. Aggódom, ha hibáznak, és örülök, ha sikereik vannak, azt akarom, hogy boldogok legyenek. De nemcsak boldogok, bátrak is. A bátorságról is szól A Grace klinika – nyilatkozta Shonda Rhimes.

Nem fog egy hajó se összetörni, egy bomba se robban majd fel. Senki sem hal meg, akit szeretünk.

És mi történik még? Alexnek (Justin Chambers) is bátornak kell lennie, de történetét még titok fedi. Christina (Sandra Oh) igyekszik megküzdeni Burke (Isaiah Washington) elvesztésével, és olyan dolgokat fog művelni, amikre tőle nem számítanánk. Izzie (Katherine Heigl) már túljutott a nehezén, és újra kezd kinyílni. George (T. R. Knight) kezd felnőni. Szinte minden szereplő változáson megy keresztül, de majd meglátjátok.

Ebben az évadban rengeteg minden fog történni a Grace klinikán. És meglepetéssel fog zárulni. Egy kellemes meglepetéssel. (RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top