nlc.hu
Sztárok
Angelina Jolie babái korábban érkeztek

Angelina Jolie babái korábban érkeztek

Pár nappal ezelőtt még nagy pocakkal mosolygott a vakuk kereszttüzében, mostanra pedig már hatgyermekes anyuka. Állítások szerint Angelina Jolie ikrei hamarabb jöttek világra a vártnál.

Jóllehet, Angelina Jolie és Brad Pitt csak nyár elejére várta a babákat, a kicsik másképp döntöttek, és Franciaországot választották születésük helyéül. Francia lapértesülések szerint a szexi kismama május 26-án Marseille-ben adott életet két kislányának. Bár a hírt tegnap délutánig nem erősítették meg sem a szülők, sem a sajtószóvivők, a francia újságok már a két kislány nevét is tudni vélik. Az biztos, hogy hangzásuk alapján tökéletesen beleillenek a Jolie-Pitt gyerekek érdekes neveinek sorába: Isla Marcheline-nek és Amélie Jane-nek kereszteltéka piciket. Angelina elhunyt édesanyját hívták Marcheline Bertardnak, Brad mamájának pedig Jane a keresztneve.

A lap további információkkal is szolgál, állításuk szerint az a dr. Jason Rothbart vezette le a császármetszéses szülést, aki az immár hatgyermekes anyuka első gyermekét, Shiloh-t is világra segítette.

Akiben az merülne fel, hogy vajon a házaspár mennyire bírja majd a hat gyermekkel a rengeteg utazást, közszereplést, forgatást, annak Angelina csak ennyit mond: „Nagyon-nagyon szerencsés helyzetben vagyok. Számtalan anyának nem lehet olyan munkája, hogy évente csak néhány hónapot dolgozik, és hétvégenként sajtótájékoztatókon jelenik meg. Az én határidőnaplóm az övékkel összehasonlítva teljesen átlátható.” Szerinte az élete nem olyan hektikus, mint ahogy azt egyesek gondolják, és elég ideje van arra, hogy foglalkozzon a gyerekeivel. Ha pedig dolgoznia kell, akkor ott áll mellette a szerető férj, Brad Pitt, aki vigyáz a gyerkőcökre: a most már három saját kislányukra, két adoptált lányukra, és egy örökbe fogadott fiukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top