Sztárok

Komár Laci átverte a vendégeit

A népszerű énekes csak a vacsora befejeztével árulta el, hogy titokban strucchússal etette vendégeit. Szerencsére a kisebb sokk nem rontotta el a hangulatot, Komár László egyik legnagyobb slágerét is elénekelték a Hal a tortán vendégei.

Bagi Iván epret tett a somlóiba, Sándor Orsi Németh Lajost faggatta az időjárásról a kerti parti előtt, Komár Laci struccal etette a vendégeket, Szandi pizsamabulit rendezett, Nacsa Olivér pedig kedvese segítségére szorult a konyhában.

Komár Laci gyakorlott szakács, évtizedek óta szerepel különböző főzőműsorokban, már 1984-ben is a képernyőn mutathatta be főzőtudományát, Benke Laci bácsi partnereként.

– Hétévesen már főztem, életemben először paprikás krumplit. Többéves tapasztalatom van! A létező vagy valaha létezett főzőműsorok mindegyikében szerepeltem, 1984-ben már Benke Laci mellett szerepeltem a Főzőcskében!

Laci nem izgult hát, amikor útnak indult a struccfarmra, ahol beszerezte a vacsora hozzávalóit. A konyhában is biztos kézzel nyúlt a különleges húshoz.

– Különleges tárkonyos struccragut készítettem, barna rizzsel és almás pitével, amely attól különleges, hogy életemben másodszor sütöttem. Ezzel együtt jól sikerült! A vendégeimnek nem árultam el a vacsora előtt, hogy milyen húst esznek, csak amikor már túl voltunk az evésen. Nagyobb meglepetést vagy sokkot nem okozott számukra!

Komár Laci szerint egyébként az egész héten nem az étel volt a lényeg, hanem a hangulat.

– A vacsora végig másodlagos volt, a társaság volt az első. Mindenkinél jó volt a buli, jól éreztük magunkat együtt. Az én vendégségem is énekléssel, tánccal végződött, senki nem akart hazamenni. Azért hajnali három körül kidobtam őket – humorizált a honi Elvis Presley, akinek a lakását is a Király relikviái díszítik. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top