nlc.hu
Sztárok
Bővülhet Madonna családja

Bővülhet Madonna családja

Miközben egy malawi bíróság jóváhagyta Madonna örökbefogadási kérelmét, az énekesnő és férje állítólag már hónapok óta külön alszik. A hírek szerint Guy Ritchie nehezen tűri hitvese gyakori távollétét, ezért végső megoldásként az italhoz nyúlt.

Madonna végre megnyerte örökbe fogadott kisfia, David Banda adoptációs perét, miután a malawi legfelsőbb bíróság hivatalosan elfogadta az örökbefogadási kérelmét a húsz hónapos huzavona után.

Alan Chinula üdvözölte, hogy Madonna és férje a mostani ideiglenes státus helyett állandó felügyeleti jogot kapott. Az ügyvéd szerint a megalapozott döntés a jövőben segíthet a hasonló esetek megítélésében. A hároméves kisfiú, a popsztár és filmrendező férje, Guy Ritchie londoni otthonukban várták a döntést.

A bíróság azután határozott, hogy egy szociális munkás többször meglátogatta az énekesnőt és családját Londonban, majd beszámolt a látottakról a bíróságon.

Az összefoglaló szerint David – aki egy árvaházban élt, miután az édesanyja a születésekor meghalt – „erősen kötődik a házaspárhoz és a család többi tagjához, és boldog kisgyermekként fejlődik”. Az örökbefogadást már a kisfiú édesapja, Yohane Banda is támogatja. Korábban ugyanis megpróbálta megakadályozni az adoptálást. Madonna és Guy Ritchie több mint 18 hónappal ezelőtt indította el az akkor másfél éves gyerek örökbefogadási eljárását.

A pophercegnő karrierje még mindig szárnyal, de magánélete nem mondható hasonlóan sikeresnek. Madonna és Guy Ritchie hét éve házasok, és úgy tűnik, a boldogságban együtt töltött évek száma nem fog nyolcra emelkedni.
A Cannes-i Filmfesztiválon mindenkinek feltűnt, hogy az énekesnő és férje szerelme már nem a régi lánggal ég.

Malawi Afrika egyik legszegényebb országának számít. Az emberek fele kevesebb mint napi egy dollárból él, ráadásul a 12 milliós lakosság 14 százaléka HIV vírussal fertőzött. Madonna – akit a világ legjobban fizetett énekesnőjeként tartanak számon – 2006 októberében egy malawi árvaházban találkozott David Bandával, és akkor döntött úgy, hogy két saját gyermeke – Lourdes és Rocco – mellé örökbe fogadja a kisfiút. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top