nlc.hu
Sztárok
George ismét facér!

George ismét facér!

George Clooney egy év után szakított barátnőjével, Sarah Larsonnal - írja internetes oldalán megbízható forrásra hivatkozva a People magazin.

Ismét szabad George Clooney szíve: Hollywood egyik legkapósabb színésze és barátnője, Sarah Larson véget vetett egy éve tartó románcuknak. A People magazin szerdán internetes oldalán tette közzé a hírt, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A 47 éves Clooney ügynöke nem volt hajlandó kommentálni az ügyfele magánéletére vonatkozó értesülést.

Stan Rosenfeld csak annyit mondott, hogy „George magánéletét nem kommentáljuk”.
George Clooney és Sarah Larson csaknem négy éve találkoztak először egy Las Vegas-i bárban, ahol a nő koktélokat szolgált fel. A pár az Ocean’s Thirteen egyik bemutatója után tartott partin ismerkedett meg.

Később 2007 júniusában futottak össze újra Las Vegasban, ekkor alakult ki köztük a románc. A 47 éves Clooney és a 29 éves Larson először tavaly szeptemberben, a Velencei Filmfesztiválon mutatkoztak együtt nyilvánosan, ugyanebben a hónapban motorbalesetet szenvedtek és könnyebben megsérültek.

Idén az Oscar-gálára is együtt érkezett a pár, ami nagy meglepetést okozott a sztárvilágnak, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a színész barátnőt vitt a díjkiosztóra. Többen már azt hitték, hogy Larsont eljegyzi Clooney, de az Ocean-filmek sztárja márciusban cáfolta a leánykérési pletykákat.

A Vészhelyzet sorozattal befutott George Clooney a Sziriana című filmben nyújtott alakításáért 2006-ban megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe- és Oscar-díjat. George Clooney legközelebb a Coen testvérek új filmjében, a Burn After Readingben (Elolvasás után elégetendő) szerepel jó barátjával, Brad Pitt-tel együtt. A filmet szeptemberben mutatják be a mozikban. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top