nlc.hu
Sztárok
Paris Hilton tényleg megszelídült?

Paris Hilton tényleg megszelídült?

Nagy változáson esett át az örökösnő az utóbbi hónapokban. Úgy tűnik, Paris Hilton vad partilányból szolid háziasszonnyá avanzsált.

A partijairól és feltűnő életmódjáról elhíresült Paris Hilton visszafogott életet él az utóbbi időben. A hatalmas változás állítólag az örökösnő jelenlegi kapcsolatának köszönhető a Good Charlotte gitárosával, Benji Maddennel.

– Amikor fiatalabb voltam, imádtam szórakozni – most azonban egy nagyszerű kapcsolatban vagyok, és örömet okoz otthon maradni – idézi az amerikai sajtó a szőkeséget. Paris hozzátette, hogy tőle – eddig mindenesetre – szokatlan módon gyakran egész éjszakákat végigmonopolyznak a barátaikkal.

A 27 éves Hilton kisasszony legmeglepőbb kijelentése azonban mégiscsak az, hogy állítólag szeret a konyhatündérkedni, és mielőbb gyermeket szeretne.

– A legjobban lasagnét tudok készíteni. Nagyon megváltoztam, felnőttem, és most nyugodtan élem az életem. Benji minden szempontból megváltoztatott – nyilatkozta nemrég az örökösnő.

A házassági terveken kívül Paris komolyan gondolja az anyaságot is, mindent meg is tesz érte. Amikor elkísérte párját európai koncertkörútjára, kijelentette, hogy már dolgoznak a családalapításon, és a babát arról a városról keresztelik el, ahol megfogant.

Sokan megkérdőjelezik, hogy Paris alkalmas lenne az anyaságra, de erre ő így vág vissza:

– Van egy csomó édi kisállatom, akikről személyesen gondoskodom. Ez hasonló felelősség, mint a gyermekvállalás, tehát tréningben vagyok. Állítom: én leszek a világ legjobb anyukája. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top