nlc.hu
Sztárok
Nicole Kidman fiút vár

Nicole Kidman fiút vár

Sokáig a hírekkel ellentétben semmiféle látható nyoma nem volt annak, hogy az egykor cserfes vörös, ma már visszafogott szőke színésznőnek és párjának, Keith Urbannek gyermeke lesz. A sokadik terhességről szóló álhír után a legtöbben azt gondolták, most is kacsa az egész.

Nemrég néhány fotón már a gömbölyödő pocakú Nicole-t láthattuk, és most itt a legújabb pletyka: a csípős nyelvű sztárblogger, Perez Hilton szerint a gyönyörű színésznő kisfiút hord a szíve alatt. Hogy Hilton információi mennyire igazak, azt persze nem lehet tudni, ő maga a közte és a színésznő közötti szoros barátságra hivatkozik.

Üröm az örömben, hogy állítólag Nicole Kidman és örökbe fogadott gyermekei, Isabella és Connor viszonya nem felhőtlen. A negyvenéves sztár meg van győződve róla, hogy exférje, Tom Cruise manipulálja őket. „Nagyon sajnálom, hogy olyannyira befolyásolja őket az apjuk, hogy tőlem teljesen eltávolodnak. Most már szorosabb a kapcsolatuk a mostohaanyjukkal, mint velem” – nyilatkozta Nicole szomorúan egy amerikai magazinnak.

Nicole Kidman és Tom Cruise 1990 és 2001 között voltak férj és feleség. Házasságuk alatt két gyermeket adoptáltak, akiknek felügyeleti jogán ma is ugyanúgy osztoznak. Régebben Tom folyamatosan kritizálta a volt feleségét a nyilatkozataiban. Szerinte ugyanis túl kevés időt foglalkozott közös gyerekeikkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top