Sztárok

Rihanna tervei Amy Winehouse-zal és Duffy-val

A gyönyörű csokibőrű énekesnő, Rihanna azzal a szerénynek igazán nem nevezhető ötlettel állt elő, minthogy egy dal erejéig szeretne Amy Winehouse-zal és Duffy-val együtt dolgozni.

Az amerikai R&B énekesnő következő stúdióalbumán jelentetné meg a közös dalt, bár eddig még egyáltalán semmi garancia nincs arra, hogy a két angol sztár belemegy a közös éneklésbe. Pedig Rihanna nagyon lelkes: „Hát nem lenne lenyűgöző?! Három teljesen különböző hang egy dalban, fantasztikus! Egy feminista himnusz születhetne.” Hogy miért pont őket szemelte ki, arra a lehető legkézzelfoghatóbb választ adta: „Szeretem Amy hangját, szerintem csodálatos, és olyan egyedi. És ugyanígy az is teljesen lenyűgöz, amit Duffy csinál, egyszerűen briliáns!”

Természetesen az „Umbrella” című slágerrel végérvényesen befutott hölgyemény ugyanilyen szuperlatívuszokban nyilatkozott Duffy produceréről, Mark Ronsonról is, akire legújabb albuma fölötti bábáskodást bízná: „Mark Ronson egyszerűen szuper. Már beszélgettünk a közös munkáról a következő albumom kapcsán.”

Kíváncsian várjuk, mi sül ki a dologból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top