Sztárok

Fehér Anna ünnepelt

Fehér Anna a napokban ünnepelte ötvenedik születésnapját. A Szomszédok című teleregény Almájaként megismert színésznőnek esze ágában sincs titkolni a korát.

– Nem kapcsolódik hozzá semmi különleges ünneplés, de sokan felhívtak és kicsit meglepetten éltem meg én is ezt a napot -árult el Anna. – Jól telt ez az öt évtized, rengeteg dolog történt velem, nagyon sok jó, és mára már nagyon megváltoztam ahhoz a lányhoz képest, aki egykor a pályára került. Sikerült azokat a szerepeket eljátszanom, amiket szerettem volna. Még mindegy, hogy hány éves vagyok, több karaktert el lehet játszani. Jelenleg is játszom egy prostituáltat, aki a testéből él, és játszom egy bohókás írónőt, egy nénit. Ez a kettő még így mehet.

A színésznő elárulta, hogy nem szeretne 20 évesnek látszani, és bár hiú embernek tartja magát, nem az a legfőbb problémája, hogy hány éves.

Anna hosszú évek óta a budapesti József Attila Színház csapatát erősíti, de idén nyáron Pécs és Debrecen szabadtéri színpadain is szerepel a Házasságlevél, illetve A miniszter félrelép című vígjátékokban.

 

A színésznő örömét egyetlen dráma árnyékolja mostanában: nemrég veszítette el egykori kedves kollégáját, Raksányi Gellértet, aki a Szomszédok-ban Hegyi Bernátot alakította.

Anna egy interjúban elárulta, a sors úgy hozta, hogy kettejüknek szinte sosem volt közös jelenetük a sorozatban, mégis mélységesen tisztelte a kollégáját, aki később A Nemzet Színésze elismerésben is részesült.

 

fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top