nlc.hu
Sztárok
Széket kapott Gálvölgyi

Széket kapott Gálvölgyi

Hatvanadik születésnapját ünnepelte Gálvölgyi János. A színművész a Madách Színházban önálló esttel ajándékozta meg a közönséget, majd őt köszöntötték fel a társulat tagjai, és barátai.

A rendezvényen megjelentek a Heti Hetes című műsor szereplői is: Bajor Imre, Hernádi Judit, Farkasházi Tivadar, és Hajós András. Gálvölgyi meghatottan fogadta a gratulációkat, és az ajándékokat. A legnagyobb meglepetést Szirtes Tamás direktor úrtól kapta, aki egy régi előadás kellékével érkezett a kerek születésnapra. Molnár Ferenc „Egy, kettő, három” című darabban állt a színpadon az a hatalmas faragott szék, melyért Gálvölgyi már régen áhítozott. A trónszerű ülő alkalmatosság fejtörést is okoz a színésznek, hiszen olyan nagy, hogy át kell majd rendezni miatta az otthonát.

Az ünnepeltnak az is nagy örömet okozott, mikor fiatal kollégája, Serbán Attila a The Queen zenekar számaiból énekelt neki.

Gálvölgyi ma is aktív, a televízióban a Heti Hetes és a Gálvölgyi show állandó résztvevője, a Madách Színházban pedig olyan darabokban látható most, mint a Producerek, a Macskák, vagy a Hernádi Judittal előadott Jövőre, veled, ugyanitt 2. Moziban jelenleg a Kis Vuk című animációs filmben hallhatjuk a hangját.

Tipp: Sztárok kattintásnyira! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top