Sztárok

Mark Wahlberg kritizálja a kollégáit

Az amerikai színész nem Leonardo DiCaprio vagy George Clooney szakmai hibáin felbuzdulva kelt ki magából, hanem a két sztár kétszínűségét és fösvénységét kritizálta. Mark Wahlberg nem tartja éppenséggel etikusnak, hogy miközben két színészkollégája mellveregetve hirdeti, mennyi mindent tesznek ők maguk is a környezetért, egyik helyről a másikra magánrepülőgéppel utaznak, vagy éppen hatalmas benzinzabálókkal furikáznak fel-alá.

Az amerikai Vanity Fair magazinnak adott nyilatkozatában Mark így érvel: „Nem vagyok az a megszállott, zöldvérű környezetvédő, de megpróbáltam a saját házamban egy-két dolgot környezettudatosabbá tenni – energiatakarékos égőket vásárolok, vagy odafigyelek a szelektív hulladékgyűjtésre.” A kényelmes dolgokról azonban ő maga nem mond le, igaz nem is szeretne az aktuális környezetvédelem témával milliókat keresni – akár, mint filmrendező, vagy mint reklámarc. A magánrepülőjétől, amely mindig startra készen várja például, semmiképpen nem válna meg.

Ez esetben viszont nem igazán érthető, miért kritizálja Leonardo DiCapriót garasoskodással, amikor kollégája rendszeresen vele repül. Így legalább A Tégla című film két sztárja nem külön-külön repülőgéppel szennyezi a környezetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top