nlc.hu
Sztárok
A Szex és New York Charlotte-ja ruhát tervez

A Szex és New York Charlotte-ja ruhát tervez

Ha nem tudjuk csillapítani magunkban az újra fellobbant Szex és New York lázat, pedig már hatodjára is végignéztük a sorozatot, végigültük a film premier előtti vetítését, és valószínűleg még vagy háromszor elmegyünk megnézni a moziba, akkor itt egy újabb hírmorzsa a sorozat háza tájáról.

A Szex és New York egyik főszereplője, Kristin Davis új feladatot talált magának: a színésznő ruhatervezői babérokra tör. Saját nevével fémjelzett kollekciója ez év ősszel kerül egy olyan amerikai üzletlánc polcaira, amelynek csak az USA déli államaiban vannak üzletei. „Úgy gondolom, kellőképpen kiismerem magam a déli hölgyek ízlésvilágában, amely egyébként hasonló az én stílusommal.” – mondta Kristin. A 43 éves színésznő nőiesnek és visszafogottan kacérnak jellemezte a kollekciót, amelyet farmernadrágok, egybeszabott ruhák, cipők, ékszerek és fehérneműk alkotnak majd.

Kirstin Davisen kívül eddig Sarah Jessica Parker tervezett saját kollekciót BITTEN néven, amely megjelenésekor nagy meglepetést okozott a vagány Carrie-stílushoz szokott embereknek. A BITTEN ugyanis azokat a valódi nőket és lányokat célozta meg, akik ugyan szeretnek öltözködni, de nem szívesen adnak ki egy ruhadarabért 20 dollárnál többet. Kíváncsian várjuk, vajon a Mirandát alakító Cynthia Nixon vagy a Samantha szerepében brillírozó Kim Cattrall, mikor kezdenek el unalmukban ruhaterveket rajzolgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top