Sztárok

Csifó Dorina házasodna

Csifó Dorina – a Barátok közt eddigi Temesvári Noémije – több mint négy év után döntött úgy, hogy megválik társaitól. A cserfes lány a stúdió helyett inkább a színpadot és a tanulást választotta. A Barátok köztből épp kiszálló Csifó Dorina mesélt a magánéletéről.

A Barátok közt egykori Noémije négy és fél év után döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot. Csifó Dorina számára mindez nagyon nehéz döntés volt, és még ennél is nehezebb volt elmondani a stábnak, de az iskolai tanulmányait fontosabbnak tartotta.

– Már 2006 nyarán ki akartam szállni, de úgy adódott, hogy csak most tudtak kiírni a sorozatból – mondta Dorina a Cool stúdiójában Kinter Oszkárnak.

A fiatal színésznő hét évig tartó színpadi, majd közel ötéves televíziós pályafutásával felhagyva most az iskolára koncentrál.

Jelenleg elsős gimnazista, ami így elsőre talán furán hangzik, de Dorina elárulta, több sajnálatos esemény is közrejátszott abban, hogy csak most kezdi a középiskolát.

– Nyolcadikos koromban történt egy kellemetlen incidens, ami nagyon összetört, és azóta tanárfóbiám van. Később beiratkoztam több iskolába is, de vagy nem lehettem magántanuló, vagy épp a Barátok közt miatt nem tudtam a tanulásra figyelni – mesélte a sorozat egykori szereplője.

Az ex-Noémi most megtalálta a megfelelő oktatási intézményt, ahova csak szombaton kell bejárnia, és négy év alatt el is tudja végezni. Érettségi után a színészi pályát kívánja megcélozni, egyetemi szinten szeretné a mesterséget elsajátítani.

Oszkár végül a magánéletéről faggatta az ifjú színésznőt. Egykori kedvese – Dósa Matyi – után Dorina végre rátalált a nagy Őre. Párja, Viktor tíz évvel idősebb nála, és pultfőnökként dolgozik. Egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, kapcsolatuk közel fél éve tart. Dorina elárulta, hogy együtt él kedvesével, és bár még nem beszéltek erről, úgy érzi, a házasság sincs kizárva a jövőben. (NLC, Cool TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top