Sztárok

Abigail Breslin hipochonder

Ha a név nem is cseng ismerősen, Abigail Breslin arca valószínűleg mindenkiben megmaradt, aki látta "A család kicsi kincse" című, több Oscar-díjjal is kitüntetett filmet. A legjobb női mellékszereplő díját ugyan nem kapta meg a mindössze 12 esztendős színészpalánta, de a tehetségét a szigorú kritikusok is elismerik. Ennek ellenére az ifjú hölgyeménynek bizony mindennapos problémákkal kell szembenéznie.

Nemrég például tévétilalmat rendeltek el számára a szülei. Na, nem azért, mert túl sok időt töltött a képernyő előtt, hanem a kórházban játszódó sorozatok miatt állandóan aggódott az egészsége miatt.

„Hipochonder vagyok. Egy időben attól féltem, hogy valahol üvegszilánkba lépek, ezért cipő volt akkor is a lábamon, amikor aludtam. Aztán sokáig messzire elkerültem a madarakat, mert attól tartottam, hogy madárinfluenzával fertőződök meg” – mesélte az ifjú sztár a New York Postnak. Legújabb filmje, a Nim szigete forgatásán is rémisztő problémával kellett megküzdenie: „Folyamatosan attól rettegek, hogy megcsíp egy mérgespók. A forgatáson a legjobb barátom az ápoló volt.”

A Nim szigete című családi film Wendy Orr és Kerry Millard regénye alapján készült. A történet szerint egy kislány egy szigetre költözik tudós édesapjával (Gerard Butler). Hogy ne érezze magát annyira magányosnak, képzeletben egy kalandregény világába menekül. Mikor édesapja eltűnik, a lánynak össze kell fognia a regény írónőjével (Jodie Foster). A filmet június végétől vetítik a hazai mozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top