nlc.hu
Sztárok
Britney Spears hamarosan videoklipben látható

Britney Spears hamarosan videoklipben látható

A fenti állításnak azonban nem egyenes következménye az, hogy a valaha pophercegnő címet birtokló énekesnő énekelni is fog. A zűrös életű Britney Spears ugyanis nem a saját dalához forgatott klipben, hanem a "Pussycat Dolls" formáció legújabb videójában láthatjuk majd.

A Pussycat Dolls
A Pussycat Dolls

A lánycsapat a „When I Grow Up” című szerzeményükhöz készített klip vendégszereplőjének kérték fel az egykor sikert sikerre halmozó Britney-t, akiről manapság a zenei helyett a bulvárrovatban olvashatunk. Bennfentes információk szerint Spears csupán egy nyúlfarknyi szerepet kapott a klipben, amelyet Kaliforniában forgattak.

Az éneklésről pedig egy hang sem esett Nicole Scherzinger és csapata és Britney között, sőt, táncolnia sem kellett. Hogyan is bízhatna a mostanság igen felkapott amerikai lánycsapat Britney Spears képességeiben, amikor az énekesnő legutóbbi videoklipjében mangarajzként jelenik meg? A Pussycat Dollsnak és Britney-nek amúgy nem ez az első közös munkája, hiszen idősebb fiútestvérének születésnapi buliján is együtt léptek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top