nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi szerint Érte megérte

Tóth Gabi szerint Érte megérte

Tóth Gabi egyre érettebb, ami a munkáján is meglátszik. A Kasza Tibi által külön Gabi számára írt dalhoz klipet is forgattak. A kisfilmben mutatkozik be először Gabi új zenekara.

Az Érte megérte videoklipje a szerelem és csalódás köré szerveződik. A történet elején Tóth Gabi hétköznapi lányként sétál haza az utcán, majd megérkezve barátját félreérthetetlen helyzetben találja egy másik lánnyal. (Az idegen lányt Gabi barátnője, Dominika alakítja.)

Ezután pár hónapot előreugrunk az időben. Gabi ekkor már befutott sztár, aki épp próbára indul zenekarával, a próbateremnél pedig újságírók hada fogadja. Eközben volt barátja ráeszmél, hogy nagy hibát követett el.

Az új zenekar tagjai, a három fiú – Tomi (gitár), Balázs (basszusgitár) és Kese (dob) – az énekesnő barátai, így a közös munka abszolút jó hangulatban és gördülékenyen folyt.

Mint a forgatások általában, a mostani sem zajlott zavartalanul. Az első helyszínként választott lakást egy barátságosnak korántsem mondható gondnok hatására kénytelenek voltak elhagyni. A profi stábnak hála, volt B terv is, így bár megkésve, de tovább folytatódhatott a felvétel. A tervezettnek megfelelően teltek a következő órák, a stáb is hősiesen kitartott egészen hajnali háromig, mire a munka véget ért.

Tóth Gabi a 2008-as VIVA Comet-gálán két „szerepben” is színpadra lép! Először a magyar zenetévé valóságshow-ja, A stáb által életre hívott alkalmi formáció, a Gabi által is erősített stáb tagjaként, majd saját zenekarával, szólóban is szórakoztatja a VIVA Comet közönségét. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top