Sztárok

Liv Tyler mégsem válik?

Liv Tyler változtatni kíván az életén, vidékre költözik, és úgy döntött, válás helyett inkább még egy esélyt adna tönkrement házasságának.

Elhagyja New Yorkot Liv Tyler, és egy vidéki birtokra költözik, hogy kisfiát, Milót normális körülmények között nevelhesse fel.

– Imádom ezt a várost, de nem kisgyereknek való – nyilatkozta a színésznő, aki egy hónapja
szakított Milo apjával, Royston Langdon rockzenésszel. – Azt szeretném, hogy a kisfiam jó levegőn nőjön fel, lenne kutyája, macskája, lova meg mindenféle más állata, amelyek iránt felelősséget kell vállalnia.

A hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) című film női főszereplője a Gala magazin szerint szeretne kibékülni férjével, Royston Langdonnal. A Gyűrűk Ura sztárja egy hónapja jelentette be hivatalosan, hogy kapcsolatuk megromlása miatt ötévnyi házasság után különköltöztek férjével. Most azonban Liv Tyler úgy érzi, nagyon hiányzik az életéből a férje, és rossz döntést hozott, ezért szeretne még egy esélyt adni szerelmüknek. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top