nlc.hu
Sztárok
Popsztár lesz Carla Bruni

Popsztár lesz Carla Bruni

Nem szeretné feladni zenei karrierjét a francia államfő felesége, akinek harmadik albuma júliustól kapható a boltokban. Carla Bruni ezt a "Carla és Nicolas – az igaz történet" című, csütörtökön megjelent könyvben jelentette ki.

A kötetben a negyvenéves modell-énekes, Carla Bruni úgy nyilatkozott: nincs szándékában feladni zenei karrierjét.

– Egyedül azon változtatok, hogy nem lépek színpadra – addig, amíg a férjem köztársasági elnök – közölte Nicolas Sarkozy államfő felesége, aki szerint ha Madonna is most indul turnéra, akkor neki is van még ideje erre.

Carla Bruni, aki a harmincas évei közepén kezdte zenei pályafutását, februárban, három hónapos románc után kötött házasságot a francia elnökkel. Könyvében beszámol arról, hogy első találkozójukra egy párizsi vacsorán került sor, amelyet a francia reklámguru, Jacques Seguela rendezett.

– Seguela november 13-án telefonált nekem, hogy elhívjon egy vacsorára aznap este. Megkérdeztem, ki lesz ott, és ő felsorolta a neveket, köztük Nicolas Sarkozyét – idézte fel a kapcsolat kezdetét Bruni, majd így folytatta:

– Kíváncsi lettem, így elmentem a találkozóra, ahol rájöttem, hogy az este valójában egy vakrandi. Jó, nem teljesen vak, de a három pár mellett mi ketten voltunk még jelen – mindketten egyedülállóak.

A pár egész éjszaka beszélgetett, Sarkozy pedig egy újabb vacsorára hívta az énekesnőt másnap estére – ezúttal már a többi vacsorapartner nélkül. A románcot végül idén februárban házassággal koronázták meg.

Carla Bruni új albuma július 21-én jelenik meg Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában és Bruni szülőföldjén, Olaszországban. A lemezen szereplő 14 dal nagy része még azelőtt született, hogy az énekesnő megismerkedett későbbi férjével.

Carla Bruni 2002-ben megjelent első albuma sikernek számított: 1,2 millió darabot adtak el belőle Franciaországban és nyolcszázezret külföldön. 2007-es második albuma azonban csalódást okozott, és mindössze nyolcvanezer példány fogyott belőle. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top