nlc.hu
Sztárok
Megrázó finálé A Grace klinikában?

Megrázó finálé A Grace klinikában?

A Mark Sloan plasztikai sebészt játszó Eric Dane és felesége, Rebecca Gayheart brentwoodi magánbirtokukon estélyt adtak a sorozat szereplőinek, amelyen a romantika és a negyedik évad volt a téma.

Nemrég arról számoltunk be, mi várható A Grace klinika következő évadjában, most pedig arról tudunk hírt adni, milyennek látják a sorozatban játszó színészek a jelenlegi évadot. Eric Dane karaktere, Mark Sloan igen nehéz hónapokon van túl, már ami a szerelmi életét illeti. A színésznek a magánéletben sokkal nagyobb szerencséje van, hisz nem is lehetne boldogabb felesége oldalán.

– Nem is értem, hogy lehetek ennyire szerencsés, hogy ő mellettem van, és mi egy párt alkotunk – mesélte a szívtipró, majd hozzátette, hogy nagy családot terveznek, és már dolgoznak is az ügyön.

Számos más híresség is részt vett az estélyen, mint például a Doktor Addison című sorozat két sztárja, az Addison Montgomeryt játszó Kate Walsh és Tim Daly (Pete Wilder), de megjelent az eseményen Eva Mendez színésznő is.

A Grace klinikából tiszteletét tette Katherine Heigl (Izzy Stevens), aki most a férje, Josh Kelley nélkül érkezett, így viccelődni is volt ideje. A színésznő jelenleg egyszerre forgatja a sorozatot és dolgozik új filmjén, amely A szomorú igazság címet viseli majd.

– A házasság nagyszerű dolog. Leszámítva, hogy elveszítettem a férjem, így azt hiszem, most vége, vagy nem. Igazán megtisztelő, hogy nem kellett választanom a sorozat és a film között, hisz mindkettőt imádom, és nem hiszem, hogy ezzel ártanék az egészségemnek vagy bármi másnak.

T. R. Knight (George O’Malley) és barátja, Mark Cornelson is részt vett az estélyen, amelyen végig mosolyogtak, és bevallották, hogy a kapcsolatuk nagyon jó, és boldogok, s habár Kaliforniában már legális az azonos neműek házassága, ők még nem terveznek esküvőt. És ha már a romantika volt a téma az esten, T. R. Knight éppúgy meglepődött az évadzáró epizódban történt eseményeken, mint ahogy bárki más. George megformálója nem tudja, hogy a románc folytatódni fog-e, de volt hozzászólnivalója.

– Nagyon szeretek Chyler Leighhel (Lexie Grey) együtt dolgozni, nagyon vicces személyiség, és igen szórakoztató vele együtt forgatni. Nagyszerű embernek tartom. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top