Sztárok

Csomor Csilla lenyűgözte a szakmát

Csomor Csillát, a Barátok közt Zsuzsáját bizonyára sokan hiányolják a képernyőről. A színésznő úgy döntött, hogy megvalósítja színpadi álmait.

A színésznő kilenc évet töltött Barátok közt, majd a sorozatbeli aktív szereplést követően úgy döntött, megvalósítja színpadi álmait. Csomor Csilla bátran nekilátott álmai darabja létrehozásának, Őze Áront kereste meg azzal az ötlettel, hogy közösen állítsák színpadra Déryné Széppataki Róza életének történetét.

– Nyílt titok, hogy erre a produkcióra nagyon régóta készülök, régóta dédelgetett álmom, hogy megvalósítom. Jó egy évvel ezelőtt kerestem meg Áront ezzel az ötlettel – mesélte Csilla a Reflektornak.

Az előadás rendezőjével, Őze Áronnal korábban több alkalommal is partnerek voltak a színpadon. Áront teljesen lenyűgözi Csilla játéka, így mindkettőjük számára boldogságot jelent a közös munka. – Amikor Csilla először megjelenik a színpadon, felismerik ugyan a sorozathőst, de Csilla van olyan lendületes színésznő, illetve olyan temperamentumos és erős a színpadon, hogy azt gondolom, két perc után elfeledteti mindezt – nyilatkozta Őze Áron.

Őze Áron az utóbbi időben egyre többet rendez, így kicsit irigykedve csodálja kolléganője jutalomjátékát a színpadon. Áron édesapjától, Őze Lajostól örökölte színészi tehetségét, aki, amikor megtudta, hogy a fia is a színészi pályára készül „megijedt”.

– 14 éves voltam, amikor meghalt, de előtte már játszottam diákszínjátszó előadásban… Ő ott maradt, és megnézte az előadást, s édesanyám elmondása szerint nagyon bamba arccal jött ki… Anyám ránézett, és megkérdezte tőle, mit gondol, ő pedig csak annyit mondott: „Baj van!” – mesélte Áron.

Csilla tudja, hogy Barátok közt-beli szerepének köszönheti azt, hogy ismerik, de most színészi képességeivel szeretné magára felhívni a figyelmet.

– Majdhogynem tíz év azzal telt az életemből, hogy megismerjenek, megszeressenek, megtanulják a nevemet. Az elkövetkező időszakot arra szeretném használni, hogy bebizonyítsam, milyen jó színésznő vagyok. (RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top