Sztárok

Útban a harmadik X-akták-baba!

Gillian Anderson örül, hogy a misztikus film premierje nyáron lesz, mert így tud majd kicsit pihenni, mielőtt életet ad harmadik gyermekének.

Harmadik gyermekét várja őszre az X-akták ügynöke, Gillian Anderson. A 39 éves színésznő gyermekének apja Mark Griffiths üzletember, akitől 18 hónappal ezelőtt már született egy kisfia.

Tinédzserkorú kislányának édesapja az első férje, a produkciós vezetőként dolgozó Clyde Klotz. Válásuk után Anderson másodszor is megházasodott, de 16 hónap után elvált Julian Ozanne dokumentumfilm-készítőtől, és immár két éve együtt él üzletember barátjával.

Gillian Anderson 1993 és 2002 között szerepelt a nagy sikerű X-akták című tévésorozatban és az abból készült mozifilmben. A történet egy második mozis folytatást is megélt: az I Want to Believe című filmet július 25-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Az X-aktákban megformált karakter megfontolt komolysága ne tévesszen meg senkit, Gillian középiskolás korában igazi vadóc volt: haját többszínűre festette, feltűnő cuccokat hordott, és minden diákcsínyben benne volt. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top