Sztárok

George Clooney tökéletes házigazda

A legendás agglegény sármos pillantásait egy ideig nélkülözniük kell a Hollywood-ban élő hölgyeknek. George Clooney ugyanis második hazájában, Olaszországban tölti a nyarat. Számára "Bella Italia" élete szerelme, és ez mit sem azóta, hogy négy éve felfedezte magának az országot.

George Clooney háza  a Comói-tó partján
George Clooney háza
a Comói-tó partján

Azóta szeretők jöttek és mentek, Olaszországhoz való érzelmei továbbra is olyan lángolóak, mint a helyiek temperamentuma. Giorgio, ahogy az itteniek hívják, rajong mindenért, ami olasz: a jó borokért, a konyháért, az összehasonlíthatatlan életmódért. Szinte mindig elmondja, hogy az olaszoknak egyszerűen természet adta érzékük van a szépséghez. Ő pedig nem egy élvhajhász típus, hanem egyszerűen csak kedveli az érzéki gyönyöröket, ezért is érzi magát végtelenül jól a csizmaországban.

Sarah Larsonnal való szakítása után egyből ide utazott, hogy a hollywoodi firkászok kényelmetlen, és olyakor fölösleges kérdései helyett az Oleandra Villa kertjének madarait hallgassa, reggelente a vespájára pattanva nyugodtan elroboghasson cibattáért, vagy felhajtson egy eszpresszót a kedvenc kávézójában. „Teljesen olyan, mint mások, és mindig vidám.” – mondja a Gala magazinnak az újságárus. „Olyan szívélyes, hogy az már lassan számunkra kényelmetlen.” – meséli a város polgármestere.

Még az a svájci óramárka, amelynek a reklámarca, sem tudta visszacsalogatni New York-ba egy reklámfotózás kedvéért. „Gyertek, fotózzatok nálam!” – javasolta a 47 éves színész. Egyedül a sztár menedzsere volt szkeptikus az ötlettel kapcsolatban, szerinte egy másik villa alkalmasabb helyszín lett volna egy komplett stáb fogadására. Végül a tökéletes házigazda szerepében is tetszelgő, allűröktől mentes sztárnál minden simán ment, a tíztagú mini-team teljesen le volt nyűgözve. „Nem akart stylistot, meg felhajtást, csak a fényképészre koncentrált. Szinte hihetetlen mennyire profi volt, és mégis mennyire laza. Pont olyan volt, mintha az egyik barátunknál vendégeskedtünk volna.” – mesélte a csapat egyik tagja. Ami pedig a fotókat illeti, a svájci cégnek nem lehet oka panaszra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top