Sztárok

Madonnát testvére buktatja le

Rájár a rúd a popdívára. Nem elég, hogy házassága válságban van, testvére több titkot is feltár róla a most megjelenő könyvében.

Madonnának talán fel kellene frissítenie az imázsát. Hiába dolgozik rengeteget a túléléséről híres sztár, a tavalyi évhez képest az énekesnő az egyik legnagyobb visszaeső a Forbes magazin szerint: akkor a 3. volt, idén azonban már csak a 21. a listán.

Emellett sok titkot leleplező könyv is készül a világ egyik leghíresebb énekesnőjéről, Madonnáról. A kötetet Christopher Ciccone jegyzi, aki a sztár testvére. A könyv július 15-én kerül a boltokba, Élet a nővéremmel, Madonnával címmel. A kötetet Christopher az Egyesült Államokban népszerű írónővel, Wendy Leigh-vel közösen jegyzi. A tervek szerint 350 ezer példányban jelenik meg a mű.

A 47 éves Christopher sokáig együtt dolgozott nővérével, aki idén augusztusban tölti be 50. életévét. A könyvkiadó szerint a fivér „különleges memoárjának alapját az a 47 esztendő adja, amely alatt felnőtt és együtt dolgozott nővérével, a világ leghíresebb asszonyával”.

A könyvön nem dolgozott Madonna, sőt semmilyen életrajzi adattal nem egészítette ki azt. Bennfentesek megjegyzik, hogy a sztár és testvére között az elmúlt években feszült volt a viszony, noha korábban szorosan együttműködtek. Madonnának két lány- és három fiútestvére van. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top