nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóri pihenni készül

Ördög Nóri pihenni készül

Igazán felszabadultan párjával vagy csajos baráti társaságában érzi magát. A kereskedelmi tévében a nyár lazább tempót diktál, így az RTL Klub műsorvezetője végre lazíthat is egy kicsit...

Itt a nyár a nyakunkon. A forróságban feltöltődésképp ki-ki a nagy szabadságolásra, pihenésre készül. Nincs ezzel másképp Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője sem, aki már családjával és barátaival tervezgeti a közös programokat. A munkát persze nem lehet teljesen elfelejteni nyárra…

– Mi foglalkoztat mostanában?

– Mindenekelőtt a pihenés – nevet –, a párommal, a családommal és baráti körömmel is tervezek egy kis lazítást idén nyárra. Persze közben már készülünk az őszi évadra is a tévében: most épp az ötletelés időszaka zajlik, az intenzív munka majd csak szeptembertől kezdődik.

– A barátaid is televíziósok, vagy a régi kapcsolataidhoz ragaszkodsz inkább?

– Is-is. A tévés barátaimmal év közben is sokat vagyunk együtt, és szerencsésnek tartom magam, hogy csupa olyan ember vesz körül, akit barátomnak tekintek. De ilyenkor nyáron megpróbálok a „civil” baráti körömmel is minél több időt tölteni. Hála istennek egy olyan csajos társaság a mienk, amellyel év közben is el tudunk utazni egy-egy hétvégére, vagy Szegeden találkozunk, ott bulizgatunk… imádom a csajos dumapartikat. És persze mindennap e-mailezünk, hetente egyszer pedig kávéra mindenképp összefutunk. Ha nem is mindannyian, de négyen-öten mindenképp.

– Amikor nem vagy kameraközelben, akkor is ügyelsz a megjelenésedre?

– Igyekszem. Szeretek öltözködni, de nem kifejezetten a divat szerint vásárolok. Inkább megérzésre: ha valami megtetszik, azt veszem meg.

– Szerinted mi tesz széppé egy nőt?

– Úgy gondolom, hogy az igényesség mindenképpen. Ha valakin látszik, hogy ad a külsejére, és megad magának mindent, amit csak lehet, például mozog, figyel az étkezésére, ápolt, azt hiszem, ez már egyfajta szépség.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

 

Tudj meg még többet Nóriról:
Ördög Nóri japán sminkkel »
Ördög Nóra: A topformáért neki is meg kell dolgoznia! – Videóval!
Ördög Nóri a baba érkezése után tökéletesíti főzőtudományát »
Ajánló:
RTLKlub.lap.hu »
Csillag születik.lap.hu »
Bulvár.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top