Sztárok

Sarah Michelle Gellar pornósztár lesz!

Persze csak a legújabb filmjében. A Buffy-sorozat sztárja, Sarah Michelle Gellar a szexjelenetet boldogan elvállalta, ám bizonyos helyzetekben egy dublőr helyettesíti őt.

Úgy tűnik, a Buffy, a vámpírok réme szimpatikus főhősnője megunta, hogy leginkább a csinos szöszke vámpírvadász szerepével azonosítják. Sarah Michelle Gellar meg akarta mutatni: tud ő kemény és szexi is lenni, ezért bátran vállalta el új szerepét.

Sarah Michelle Gellar legújabb filmjében, a Southland Talesben szó szerint kivetkőzik magából: pornósztárt alakít.

Bár korábban még nem próbálta ki magát hasonló szerepben, „Buffy”-nak nagyon tetszett a kihívás. Ráadásul olyan sztárokkal szerepelhetett együtt, mint Mandy Moore és Justin Timberlake.

S bár a hírek szerint Sarah Michelle Gellart a szexjelenet nem hozta zavarba, fenekének felvételét nem vállalta el. Mint nyilatkozta, nem tartja elég formásnak a hátsóját, ezért egy másik lány vetkőzik le az általa játszott karakter kazettáján látható kép kedvéért.

Ezen az apró szépséghibán kívül csupán egy dolog zavarta a színésznőt, hogy a forgatáskor annyira fáradt volt, hogy az ágyban majdnem elaludt. (NLC, Film+)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top