nlc.hu
Sztárok
Streisand őrjöngött az áruházban

Streisand őrjöngött az áruházban

Minden idők legnagyobb dívája, Barbra Streisand nem a szelídségéről ismert. Az Oscar- díjas színésznő bár visszavonultan él, ha valahol megjelenik, annak hamar híre megy a világban.

Legutóbb egy hollywoodi kalapboltban rendezett óriási jelenetet, mikor kiderült, hogy nem tudják teljesíteni a kérését. A művésznő úgy gondolta, hogy felfrissíti a ruhatárát, és vásárol magának néhány különleges kalapot is. Egy méregdrága üzletbe betérve ki is választott egy tucat fejfedőt, majd megkérte az eladót, hogy az egyikből egy mályvaszínűt is csomagoljon be. Az alkalmazott mosolyogva közölte Barbrával, hogy abból nem létezik az általa kért színben, mire a díva kifakadt, és követelte, hogy azonnal szerezzenek neki egyet. Az üzlet tulajdonosa próbálta elmagyarázni, hogy ez a kalap Svédországban készült, és egyedi darab, így nincs belőle más színben. Barbra ekkor üvöltve kérte, hogy azonnal készítsenek neki egyet. Csak nehezen értette meg, hogy a gyártó hiába áll neki azonnal a mályvaszínű kalap elkészítésének, azt csak egy hét múlva kaphatja a kezébe.

A színésznő magából kikelve őrjöngött, és képtelen volt belátni, hogy vannak dolgok, amik még számára is lehetetlenek.

A „hiszti királynőként” emlegetett Streisand a hírek szerint az elmúlt években még elviselhetetlenebb lett. Betegsége annyira megviselte az idegrendszerét, hogy a legkisebb problémán is azonnal kifakad, így a környezetében élők nem is mernek nemet mondani neki.

Utoljára öt évvel ezelőtt állt kamerák elé, és nem is tervez több filmet. Napikig nem mozdul ki az otthonából, és a legnagyobb örömét a kertjében leli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top