nlc.hu
Sztárok
Világsztárok a Föld körül

Világsztárok a Föld körül

A világ legdrágább valóság showjára készülnek Amerikában. Bár a legnagyobb titkolózás övezi a szuperprodukciót, máris kiszivárgott néhány információ.

A „Ten little indians” (Agatha Christie Tíz kicsi indián-ja után szabadon) című műsorban tíz világsztár szerepel majd, és a világ tíz különböző pontján kell megoldaniuk bizonyos feladatokat. Az első országba még tízen utaznak, de következő feladatokra már mindig eggyel kevesebben érnek csak oda. A leggyengébben szereplő játékosok számára az utazás véget ér. A hírek szerint olyan sztárok mondtak igent a felkérésre, mint Beyoncé, Puff Daddy, Jim Carrey, Claudia Schiffer és Pamela Anderson. A szervezők nagyon szeretnék megnyerni a produkcióhoz Michael Jacksont is, aki egyelőre gondolkodik az ajánlaton.

Állítólag Thaiföldön, Mexikóban, Peruban, Egyiptomban és Japánban is forgat majd a stáb, és az ügyességi feladatok mellett a sztárok műveltsége is nagyon fontos szerephez jut majd, hiszen minden városban az adott ország kultúrájából is felelniük kell. A verseny győztese

A műsor házigazdájának neve is titok még, de a hírek szerint egy világhírű színész kapta ezt a megtisztelő feladatot.

Amerikában még mindig nagy sikerrel futnak a valóság showk, és ezekben rendszeresen feltűnik egy- egy világsztár is. A Tíz kicsi indián költsége dollár milliókra is rúghat, hiszen a sztárok gázsiján kívül az utaztatás, elszállásolás, és a feladatokhoz szükséges eszközök kifizetése is a tévécsatornát terhelik majd, de a nézettség minden bizonnyal óriási lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top