nlc.hu
Sztárok
Pamela és Tommy sokadjára együtt

Pamela és Tommy sokadjára együtt

A Baywatch egykori bombázójának és volt férjének, Tommy Lee-nek kapcsolata sosem volt felhőtlen, az esküvőt rendszerint totális csőd, válás, majd némi mosolyszünet után újra egymásra találás jellemezte. Miért lenne ez most másképp?


Pamela Andersonnak nem volt elég egy kis verés, egy Hepatitis C fertőzés, és egy válás sem ahhoz, hogy végérvényesen elfelejtse rosszfiú kedvesét, hiszen a pár újra együtt van. Olyannyira, hogy a szőke ciklon mama, a tetovált papa, és két fiúk, a tízéves Dylan és a 12 éves Brandon ismét egy fedél alatt élnek.

„Pamela és a gyerekek újra hozzám költöztek. Ez nemcsak csodálatos dolog, hanem minden remekül működik. Elég csak ránézni a gyermekeink arcára – olyan boldogok, hogy együtt látnak bennünket.” – lelkendezett Tommy Lee a Rolling Stone magazin újságírójának. Állítása szerint még csak nyolcszázszor próbálták meg együtt, ez az alkalom a nyolcszáz-egyedik. Talán ez alkalommal minden úgy alakul, ahogyan kell, a két gyerkőcnek nem kell a család újabb összeomlását végignéznie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top